Liity jäseneksi Maa- ja kotitalousseuraan!

Yhteisöllisyyttä, hyvinvointia ja asiantuntijapalveluja elävän maaseudun hyväksi! Kun Sinulle on tärkeää, että maaseutu säilyy elinvoimaisena, saat syödä turvallista lähiruokaa ja että ympäristö sä
ilyy hyvänä, olet kanssamme Maaseudun Puolesta.

Maa- ja kotitalousseuraan ja samalla ProAgriaan voit liittyä laittamalla viestiä Hanna Väinölälle p. 0400 363826 tai (03) 5882217 tai hannavainola765@gmail.com ja Hanna lähettää sinulle 15 euron vuosiliittymismaksun. Yrittäjä voi liittyä yrittäjäjäseneksi, jolloin etuja saa Maa- ja kotitalousnaisten ja ProAgrian asiantuntijapalveluista. 

Tule jäseneksi maaseutuhenkiseen porukkaan. Osallistu kursseille, retkille ja tapahtumiin. Saat iloa ja voimaa yhdessä tekemisestä.
Yhdistys järjestää esimerkiksi 
- opinto- ja virkistysmatkoja, luonto- ja kulttuuriretkiä
- valtakunnallisten kampanjoiden tapahtumia mm. liikunnan ja vuoden teemaelintarvikkeen merkeissä
- kursseja ruuasta, puutarhasta ja muista teemoista
- illanistujaisia mukavan yhdessä olon ja tekemisen ääressä
- vierailuja ja luentoja kiinnostavien aiheiden parissa.

Jäsenenämme pääset vaikuttamaan asioihin.
Näet muita maatalouden ja maaseudun hyvinvoinnista ja elinvoimaisuudesta kiinnostuneita.
Olet oikeutettu jäsenetuihin ja sinulla on oikeus äänestää.
ProAgrian asioista päättävät jäsenet, jotka valitsevat edustajansa hallintoon. 

Järjestämme koulutuksia ja tapahtumia, joissa tapaat samanhenkisiä maaseutua arvostavia ihmisiä. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvästä ProAgrian asiakaslehdestä saat ajankohtaista tietoa tulevista tapahtumista, kampanjoista ja tilaisuuksista. Lisäksi kutsumme sinut mukaan kehityshankkeisiimme ja pienryhmiimme. 

Toimintaa järjestetään jäsenten toiveiden mukaan. Tässä joukossa saat voimaa yhteisöllisyydestä. Liittyäksesi sinun ei tarvitse omistaa maata eikä metsää, ei edes puutarhapalstaa, voit asua kaupungissa, taajamassa tai maaseudulla. Voit olla kädentaidoissa poropeukalo tai gourmetkokki, tule juuri sellaisena kuin olet.

Takaisin etusivulle